“Delicious and Easy Cabbage and Egg Recipe – Healthy and Tasty!” – Video

“Delicious and Easy Cabbage and Egg Recipe – Healthy and Tasty!” – Video

Looking for a healthy, quick, and incredibly tasty recipe? Look no further than this video for Cabbage with eggs! With three different variations to choose from, you’ll never get bored with this dish. From a savory cabbage and onion combo to a pizza-inspired twist, and even a spicy chakchoukah option, there is something for everyone. Packed with flavor and loaded with nutrients, this recipe is perfect for any meal of the day. So why settle for boring old meat when you can enjoy a delicious and satisfying meal with cabbage and eggs? Give it a try and prepare to be amazed at how tasty and easy this dish is to make. Don’t forget to like, share, and subscribe for more mouth-watering recipes from EssenRecipes!

Watch the video by Essen Recipes

0 2 lugë gjelle vaj ulliri.
0 1 qepë mesatare.
0 Pershendetje te gjitheve! 🥰.
0 Shtoni qepët në tigan.
0 skuqeni për rreth 5 minuta në nxehtësi mesatare derisa të jetë e tejdukshme.
0 grini 1 karotë.
0 shtoni karotat në tigan.
0 dhe skuqeni për 2 minuta të tjera.
0 2 lb / 900 g lakër të bardhë.
0 shtoni lakër në tigan.
0 dhe skuqeni edhe për 10-12 minuta në zjarr mesatar, duke i përzier herë pas here.
0 I rregullojmë me kripë dhe piper të zi.
0 1/2 lugë rigon.
0 1/2 lugë Paprika e ëmbël.
0 1/2 lugë hudhër pluhur.
0 1/2 lugë pluhur qepë.
0 1/2 lugë majdanoz i thatë.
0 Kjo video është një përmbledhje e 3 recetave më të shijshme me vezë dhe lakër 🤩.
0 5-6 vezë.
0 Një majë kripë.
0 shtoni lakrën në vezë dhe përzieni mirë.
0 1 lugë gjelle Miell për të gjitha qëllimet (opsionale).
0 1 lugë gjelle vaj ulliri.
0 skuqeni vetëm për 2 minuta derisa fundi të vendoset.
0 dhe vendoseni në furrë në 400F/200C për 4 minuta.
0 Majdanoz i freskët (sipas dëshirës).
0 Shtoni djathin Manchego (sipas dëshirës).
0 përfundoni nën brojler për 1 minutë derisa djathi të shkrihet.
0 spërkateni me majdanoz të freskët (sipas dëshirës).
0 Bëhuni gati për recetën e dytë më të shijshme me lakër dhe vezë 😋.
0 mm…e shijshme 😋.
0 1/2 lakër e vogël (250 g / 9 oz).
0 2 vezë.
0 Sezoni me kripë.
0 Dita juaj qoftë e mbushur me të gjitha gjërat që ju bëjnë të lumtur zemrën 🥰.
0 1 lugë gjelle vaj ulliri.
0 përzierjen e vezëve shtoni në lakër dhe përzieni mirë.
0 mbulojeni dhe ziejini në zjarr mesatar/të ulët për 3 minuta.
0 1 lugë gjelle salcë pice.
0 Mbushjet mund të jenë sipas zgjedhjes suaj, jini krijues 😍.
0 mocarela.
0 Pica ime e preferuar është Margherita, ndaj bëra këtë version 😋.
0 mbulojeni dhe gatuajeni për 3 minuta të tjera ose derisa djathi të shkrihet.
0 borziloku.
0 Bëhuni gati për recetën e tretë më të shijshme me lakër dhe vezë 😋.
0 mm…e shijshme 😋.
0 Ngrohni 2 lugë gjelle vaj ulliri mbi nxehtësinë mesatare.
0 1 qepë.
0 Shtoni qepën dhe gatuajeni, duke e përzier shpesh, derisa të marrë ngjyrë të artë, rreth 10 minuta.
0 1 spec jeshil dhe 1 spec i kuq.
0 Një majë kripë.
0 Shtoni specat dhe ziejini duke i përzier shpesh derisa të fillojnë të zbuten, rreth 5 minuta.
0 3 thelpinj hudhre.
0 Shtoni hudhrën dhe gatuajeni, duke e trazuar, derisa të ketë aromë, rreth një minutë.
0 1 lakër e vogël.
0 Shtoni lakrën.
0 1 serrano chile ose jalapeño.
0 Shtoni specin djegës.
0 1/2 lugë koriandër.
0 1/2 lugë qimnon.
0 1/2 lugë fara qimnon.
0 gatuajeni, duke e trazuar, derisa lakra të jetë tharë, rreth 5 minuta.
0 I rregullojmë me kripë dhe piper.
0 1/2 lugë kajenë.
0 shtoni 14,5 oz / 411 g domate të copëtuara me lëng.
0 Ulni nxehtësinë në mesatare-të ulët, përzieni, mbulojeni pjesërisht dhe lëreni të ziejë.
0 derisa domatet të jenë gatuar dhe përzierja të jetë e trashë dhe aromatik, rreth 20 deri në 25 minuta.
0 majdanoz i freskët ose cilantro.
0 Hidhni majdanoz ose cilantro, shijoni dhe rregulloni erëzat.
0 Me anën e pasme të lugës, bëni 6 gropa në perime.
0 shtoni një vezë në çdo depresion.
0 Mbulojeni dhe gatuajeni për 5 deri në 6 minuta, derisa vezët të jenë të vendosura.
0 I spërkasim vezët me kripë, piper dhe majdanozin e mbetur dhe i servirim
0 mm…të shijshme 😋.
0 Faleminderit për shikimin, pëlqimin dhe abonimin 🥰.
0 Kalofshi një ditë të shijshme!

Author Video Description

Cabbage with eggs tastes better than meat! Healthy, quick, easy and very tasty recipe!
Delicious and quick recipe for cabbage with onions! Whether you’re looking for a quick lunch, dinner, or snack, this recipe is perfect. It’s so easy to make, and you’ll enjoy every step of the cooking process.

0:00 RECIPE #1

INGREDIENTS:
2 tbsp Olive oil
1 medium Onion
1 Carrot
2 lb / 900g white cabbage
5-6 Eggs
1 tbsp All purpose Flour (optional)
Manchego cheese (optional)
Fresh parsley (optional)

Season with Salt and black pepper
1/2 tsp Oregano
1/2 tsp Sweet Paprika
1/2 tsp Garlic powder
1/2 tsp Onion powder
1/2 tsp Dry Parsley

6:06 RECIPE #2 Cabbage with eggs is better than pizza! Easy, quick and very delicious recipe! Delicious, easy, quick and very delicious breakfast, lunch, dinner or quick snack recipe. You won’t believe how tasty it is – even more delicious than pizza, or okay definitely healthier 😅

INGREDIENTS:
1/2 small cabbage (250g / 9 oz)
2 eggs
Season with salt
1 tbsp Olive oil
1 tbsp pizza sauce
mozzarella
basil

9:19 RECIPE #3 Cabbage with eggs is better than meat in this easy way! Simple and delicious breakfast dinner recipe! This is a spicy, healthy cabbage and eggs recipe called chakchoukah. This dish is both healthy and satisfying, and perfect for starting your day off right. Give it a try and let me know in the comments how much you enjoy it! Much love! 😍🥳🤗

INGREDIENTS:
2 tbsp olive oil
1 onion
Pinch of salt
1 green bell pepper
1 red bell pepper
3 garlic cloves
1 small cabbage
1 serrano chile or jalapeño
14.5 oz / 411g chopped tomatoes with juice
6 eggs

Spices:
1/2 tsp cayenne
1/2 tsp coriander
1/2 tsp cumin
1/2 tsp caraway seeds
Salt, Pepper to taste
fresh parsley or cilantro

Please Subscribe, Like and Share with friends and family, or I will eat your dessert 😋🤩
Thank you for watching 😘 Have a delicious day 😋

Yours @EssenRecipes

About Essen Recipes

Hi friends, my name is Sophie.
Not everyone in this world loves to cook. However, those who love to cook are really lucky, as are their families. It’s a great experience that makes you happy and makes others happy too. If you enjoy cooking, keep it up. It’s the best feeling ever.

Video “Cabbage with eggs tastes better than meat! Healthy, quick, easy and very tasty recipe!” was uploaded on 04/19/2024 to Youtube Channel Essen Recipes