Bazen Olmaz: Özlem Gürses’in TEDxBursa Konuşması – Video

Bazen Olmaz: Özlem Gürses’in TEDxBursa Konuşması – Video

Bazen Olmaz | Özlem Gürses | TEDxBursa adlı video, iş hayatında yaşanan krizlerin aslında birer fırsat olduğuna dair ilham verici bir hikayeyi anlatıyor. Özlem Gürses, ana akım medyada gazetecilik yapmaktan vazgeçip kendi potansiyelini keşfetmek için verdiği cesur kararları paylaşıyor. İlk başlarda planladığı yoldan saparak farklı deneyimleri yaşayan Gürses, yaşadığı başarısızlıklardan ders çıkararak hayatına yön veriyor.

Video, hayatta karşılaşılan krizlerin aslında içimizdeki 37 trilyon akıllı hücreyle oluşturduğumuz değerler ve kararlarla aşılabileceğine vurgu yapıyor. Başarısızlıktan korkmamanın ve sürekli öğrenmeye açık olmanın önemini vurgulayan Gürses, kendi iç sesimizi dinleyerek hayallerimizi gerçekleştirebileceğimizi belirtiyor.

Sonuç olarak, video izleyicilere hayatlarında karşılaştıkları zorlukların aslında birer dönüm noktası olabileceği ve içlerindeki gücü keşfetmeleri konusunda ilham verici bir mesaj sunuyor. Gürses’in kendi yaşam deneyimlerinden yola çıkarak verdiği değerli tavsiyeler, izleyicilere kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve hayallerini gerçekleştirmeleri konusunda cesaret veriyor.

Watch the video by TEDxTalks

Author Video Description

Bir otoriteye itiraz etmemiş kişi kendini gerçekleştiremez. ODTÜ Mimarlık mezunu, Mimarlık Tarihi programında yüksek lisans yaparken geçirdiği bir trafik kazası onu İstanbul’a ve medya dünyasına taşıyor. Bugüne dek ulusal ve uluslararası çok sayıda organizasyonda “Moderatör ve Sunucu” olarak görev aldı. Şimdi ise YouTube kanalında tarafsız, özgür, özgün, samimi gazeteciliğin nasıl yapılabildiğinin en güzel örneği kendisi. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

About TEDxTalks

TEDx is an international community that organizes TED-style events anywhere and everywhere — celebrating locally-driven ideas and elevating them to a global stage. TEDx events are produced independently of TED conferences, each event curates speakers on their own, but based on TED’s format and rules.

Video “Bazen Olmaz | Özlem Gürses | TEDxBursa” was uploaded on 05/13/2024 to Youtube Channel TEDx Talks