The Most Delicious Skillet Recipe Ever – You’ll devour it straight from the pan! – Video

The Most Delicious Skillet Recipe Ever – You’ll devour it straight from the pan! – Video

In this mouth-watering cooking video, Sophie from EssenRecipes shares her favorite pasta recipe that is sure to become a staple in your household. With just a few simple ingredients like onions, butter, pasta, balsamic glaze, and parmesan cheese, this dish is easy to make yet full of flavor. The secret ingredient of balsamic glaze adds a unique twist to the dish, while the parmesan cheese adds a rich and creamy finish. The best part? You can enjoy this delicious pasta right out of the skillet, making it the perfect meal for any day of the week. Subscribe to EssenRecipes for more amazing recipes like this one and be sure to share with your friends and family – or else Sophie might just eat your dessert! Enjoy a delicious day with this incredible recipe.

Watch the video by Essen Recipes

0 2 qepe.
0 Pershendetje te gjitheve 😘.
0 2 lugë gjelle gjalpë.
0 Sot po përgatis për ju recetën time të preferuar të makaronave 😍🤤.
0 Gatuani qepën në zjarr mesatar për 7 minuta derisa të zbutet.
0 Përziejini herë pas here.
0 Shtoni një majë bujare kripë.
0 Ulni nxehtësinë në minimum.
0 dhe gatuajeni për 25 minuta, duke e përzier herë pas here.
0 shtoni një sasi të madhe kripe në ujin e vluar.
0 Shtoni 6 oz / 180 g makarona.
0 gatuaj sipas udhëzimeve të paketimit al dente.
0 shtoni 2 lugë glazurë balsamike.
0 Glazura balsamike rrit ëmbëlsinë dhe i shton shije të pashoqe qepëve.
0 përzieni mirë dhe gatuajeni edhe 3 minuta të tjera.
0 Lëreni mënjanë qepën.
0 Shkrini 1 lugë gjelle gjalpë.
0 1 lugë piper i zi i sapokrisur, mund të shtoni edhe më shumë nëse dëshironi.
0 Shtoni 1 lugë ujë me makarona.
0 gatuaj 1 minutë derisa të trashet pak.
0 shtoni makaronat në tigan dhe përziejini mirë.
0 grini një shtresë të barabartë djathi parmixhano mbi makaronat.
0 fikeni zjarrin, lëreni djathin të shkrihet dhe trazoni makaronat.
0 Shtoni qepët e karamelizuara dhe përzieni përsëri.
0 mm…e shijshme 😋.
0 Faleminderit për shikimin, pëlqimin dhe abonimin 🥰.
0 Kalofshi një ditë të shijshme!

Author Video Description

Hello Everyone 🤗😘 Today I will prepare for you the most delicious pasta recipe! It’s actually the most favorite recipe among my family! Try this easy recipe with just few simple ingredients and let me know how do you love it? Have a delicious day 🤗🤤

INGREDIENTS:
2 Onions
3 tbsp Butter
6 oz / 180g Pasta
1 ladle of pasta water
2 tsp balsamic glaze to the onion
1 tsp freshly cracked black pepper, you can add more if you like
3 oz / 90 g parmesan cheese

Please Subscribe, Like and Share with friends and family, or I will eat your dessert 😋🤩
Thank you for watching 😘 Have a delicious day 😋

Yours, Sophie @EssenRecipes

About Essen Recipes

Hi friends, my name is Sophie.
Not everyone in this world loves to cook. However, those who love to cook are really lucky, as are their families. It’s a great experience that makes you happy and makes others happy too. If you enjoy cooking, keep it up. It’s the best feeling ever.

Video “It’s so delicious that you’ll eat it right out of skillet! Best recipe I’ve ever cooked!” was uploaded on 06/06/2024 to Youtube Channel Essen Recipes