Easy and Delicious Potato and Egg Breakfast Dish! – Video

Easy and Delicious Potato and Egg Breakfast Dish! – Video

Looking for a simple and delicious breakfast or dinner recipe? Look no further than this Potatoes with Eggs video! With just a few main ingredients, you can whip up a tasty meal in minutes. All you need is 3 potatoes, 3 eggs, and some mozzarella cheese. Add in some spices and veggies like parsley and leek for extra flavor. With just one pan, some olive oil, and butter, you can create a meal that the whole family will love. Quick, easy, and incredibly satisfying, this recipe is sure to become a favorite in your household. Give it a try and let us know what you think in the comments. Don’t forget to like, share, and subscribe for more tasty recipes. Have a delicious day! 🍳🥔😋

Watch the video by Essen Recipes

0 3 vezë.
0 Majdanoz.
0 Pershendetje te gjitheve! 🥰.
0 I rregullojmë me kripë dhe piper të zi.
0 1/2 lugë paprika e ëmbël dhe 1/2 lugë çaji pluhur hudhër.
0 3 patate.
0 Mund të përdorni edhe një rende, shumë më lehtë 😅😆.
0 Transferoni patatet në një tas.
0 Shtoni ujë të ftohtë.
0 Ziejeni për disa minuta.
0 Dhe kullojeni ujin.
0 presh.
0 Gjalpë.
0 Shtoni përzierjen e vezëve.
0 1/2 lugë gjelle gjalpë.
0 1/2 lugë vaj ulliri.
0 Shtoni gjysmën e masës në tigan.
0 100 g / 3,5 oz mocarela.
0 Shtoni mocarelën.
0 Shtoni pjesën tjetër të përzierjes së patates-vezëve.
0 Mbulojeni dhe gatuajeni për 7 minuta mbi nxehtësinë mesatare/të ulët.
0 shtoni më shumë gjalpë për të marrë një kore të artë.
0 kthejeni tortilën në tigan dhe gatuajeni edhe për 7 minuta të tjera.
0 mm … e shijshme.
0 Faleminderit për shikimin, pëlqimin dhe abonimin 🥰.
0 Kalofshi një ditë të mbarë!

Author Video Description

If you have 3 potatoes and 3 eggs make this delicious dinner in minutes! Quick and easy recipe! If you’re wondering what to make for dinner tonight, I have a great idea for you guys! Using just a few simple ingredients, this delicious dinner is ready in minutes. Preparing a potato dish according to this recipe is quick and easy, and the result will pleasantly surprise you! The whole family will love this new way to cook potatoes! With just one frying pan you can prepare dinner quickly, inexpensively and very, very tasty! Try this delicious recipe and let me know in the comments: How do you like it? 🥰 Have a delicious day! 😋😘

INGREDIENTS:
3 Potatoes
3 Eggs
100 g / 3.5 oz Mozzarella

Handful of parsley
Leek
1/2 tbsp Olive oil
1/2 tbsp Butter

Spices:
Salt, Black pepper
1/2 tsp Sweet paprika
1/2 tsp Garlic powder
Season with salt and black pepper

Please Subscribe, Like and Share with friends and family, or I will eat your dessert 😋🤩
Thank you for watching 😘 Have a delicious day 😋

Yours Sophie, @EssenRecipes

About Essen Recipes

Hi friends, my name is Sophie.
Not everyone in this world loves to cook. However, those who love to cook are really lucky, as are their families. It’s a great experience that makes you happy and makes others happy too. If you enjoy cooking, keep it up. It’s the best feeling ever.

Video “Potatoes with eggs! Only few main ingredients! Simple, quick and very delicious breakfast recipe!” was uploaded on 05/29/2024 to Youtube Channel Essen Recipes